Despre noi

Descopera mai multe detalii despre cine suntem si ce ne reprezinta.

ALEGE CU ÎNCREDERE PROIECTE DE CASE REALIZATE DE REPREZENTAȚII NOȘTRI

După multi ani de proiectare și arhitectura, adunând în tot acest timp o vasta experienta în domeniile menționate, am hotărât sa punem bazele firmei Kraftcad Soluții, cu scopul de a oferi doritorilor o gama cat se poate de variata de proiecte de case. Acestea pot fi vizualizate în magazinul nostru online, care este administrat zilnic de personalul nostru calificat.

Dacă consideri ca proiectele de pe site-ul nostru nu reprezinta ceea ce iți dorești de la viitoarea ta casa, la cerere putem sa editam sau chiar sa concepem de la zero, un proiect special pentru tine, care sa conțină atât aportul nostru cat și ideile tale de design și arhitectura.

Din punctul nostru de vedere, construcția unei case poate fi ceva destul de greu de realizat și care totodată implica și foarte mult stres. De aceea, dorim sa venim în ajutorul tău cu proiecte gata făcute, care sa te inspire atunci când vine vorba de construcția viitoarei tale case.

Proiectele de case disponibile pe site-ul nostru sunt dedicate unei game variate de gusturi, acoperind astfel o paleta relativ larga de tipuri de case.

Un alt factor important este prețul și bugetul. Un proiect de casa poate fi foarte costisitor, de aceea noi încercam sa le punem la dispoziție doritorilor la preturi cat mai avantajoase și care, din punctul nostru de vedere, se pot încadra în orice buget.

CINE FORMEAZA ECHIPA NOASTRA?

Proiectanti profesionisti ne ajuta constant la finalizarea a zeci de proiecte de casa.
Partenerii nostri constructori ne ofera suporta in crearea design-ului interior.
Consultanii nostri iti stau la dispozitie atunci cand vine vorba de alegerea proiectului de casa.
error: Atentie, continut protejat!