Casa geometrie simpla 135 mp

Aceasta are o arhitectura de tip „casa viitorului” si de asemenea este foarte eleganta.

Casa cu geometrie simpla este un concept mai mult decat ideal pentru cei care-si doresc o casa simpla si care de asemenea poate fi construita cu un buget relativ mic. Este perfecta pentru familiile cu cel putin un copil si care din cand in cand mai primesc si musafiri.

Va prezentam un model de casa cu geometrie simpla, de dimensiuni mici, usor de executat tehnologic, cu incadrare in categoria „low price”, dar in aceeasi masura este si o locuinta cu spatii ample, cu o arhitectura futurista, pretabila pentru edificarea de locuinta de lux.

Proiectul de casa prezentat propune o locuinta generoasa cu o arhitectura moderna. Suprafata construita desfasurata este de 162,68 mp iar suprafata utila este de 135,13 mp:

CASA CU GEOMETRIE SIMPLA ESTE COMPUSA DIN URMATOARELE INCAPERI:

– trei dormitoare generoase, doua bai, o spalatorie, o camera de zi, o bucatarie dotata cu camara si doua terase;

ALTE INFORMATII DESPRE CASA CU GEOMETRIE SIMPLA:

Acoperisul acestui proiect de casa este gandit in solutie pe structura de lemn invelita in tabla cutata dar se poate realiza si din beton armat monolit (tip terasa).

Daca consider ca ai nevoie de si mai multe informatii despre proiectul de casa cu geometrie simpla, te invitam sa ne contactezi, iar unul din consultantii nostri iti va pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a intelege ca acest proiect de casa este unul cat se poate de recomandat.

error: Atentie, continut protejat!