Politica de confidentialitate

Cateva detalii despre felul in care gestionam datele cu caracter personal.

Politica de confidentialitate

SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D (www.proiecte-case-design.ro) este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 35740, denumita in continuare Kraftcad Solutii.

Kraftcad Solutii garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Kraftcad Solutii (www.proiecte-case-design.ro), informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Kraftcad Solutii (www.proiecte-case-design.ro) colecteaza si stocheaza urmatoarele inormatii : cookie-uri; adres IP; adrese de email; date de contact - adresa, nume, telefon; informatii legate de furnizorul de servicii internet; browser-ul folosit; data si ora vizitei; paginile vizitate din cadrul site-ului www.proiecte-case-design.ro;

Astfel, Kraftcad Solutii poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Kraftcad Solutii va furniza datele dvs. cu caracter personal, companiilor terte cu care se afla in relatii contractuale cum ar fi Servicii de Curierat (GLS, FAN CURIER) sau Procesotori de plati online (MobilPay.ro). Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal companiilor terte se face doar in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care se garanteaza protectia datelor dvs. cu caracter personal si respectare normelor legale in vigoare.

Kraftcad Solutii nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.proiecte-case-design.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia www.proiecte-case-design.ro, este periodic analizata in privinta securitatii.

Kraftcad Solutii isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Kraftcad Solutii isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.proiecte-case-design.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D, fara acordul prealabil al SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D, da dreptul unilateral si neechivoc ca Kraftcad Solutii sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

Kraftcad Solutii va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Kraftcad Solutii solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

error: Atentie, continut protejat!