Termeni si conditii

Dispozitii legale si obligatiile cumparatorului impreuna cu alte conditii.

Elemente Definitorii
S.C. KRAFTCAD SOLUTII SRL-D. cu sediul in Str. Ioan Slavici, Bloc PB14/B, Ap. 6, Comuna Sanmartin, Judet Bihor , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/589/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: J5/1338/20.08.2015 este compania responsabila cu administrarea siteului www.proiecte-case-design.ro.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.proiecte-case-design.ro este proprietatea SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal al SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D.
Folosirea fara acordul SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@proiecte-case-design.ro .

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de  www.proiecte-case-design.ro. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Ioan Slavici, Bloc PB14/B, Ap. 6, Comuna Sanmartin, Judet Bihor.

 

Conditii si termene de plata
Plata comenzilor se va efectua in avans conform cu contractele incheiate. SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

 

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.proiecte-case-design.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.proiecte-case-design.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bihor, Romania.


Dispozitii finale
SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.proiecte-case-design.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


Preturile afisate pe site includ TVA. 
Compania SC KRAFTCAD SOLUTII SRL-D isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.proiecte-case-design.ro fara o notificare prealabila.

error: Atentie, continut protejat!